De nr.1 website over de hond: honden rassen, internationaal nieuws, honden fokkers en duizenden foto's.
INFO Leden afdeling:   LOG IN OPTIES LOG UIT & WIE IS WIE
'Nationale manifestatie 17september'
bekijk foto's geen resultaten
Beschikbare talen:
Nederlands - Frans

nieuws - 17/09/2012
Nationale manifestatie 17september  -  BelgiŽ

honden fokkers en hond foto's door Karl Donvil
Op 17 september staat er een vreedzame optocht te Brussel op de kalender. Bedoeling is aan tafel te zitten aangaande vorig jaar gedane uitspraken. Reserveer dus 17 september in je agenda. www.123dog.net steunt de vzw.Antibroodfok en hoopt dat jij als exposant, gelegenheidsfokker, elitefokker of gewoon liefhebber van rashonden dat ook doet. Je hebt er immers belang bij dat je je afzet tegen broodfokkerij en helpt om de vooroordelen over rashonden tegen te gaan door het voorbeeld te geven en met zorg af en toe en vooral verantwoord een nestje ter wereld te fokken.

Wat kan jij doen ?Als je mee wil helpen om dit hondenleed de wereld uit te helpen, kan je het volgende doen:Word zelf activist! Stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer. Als subject schrijf je ACTIVIST. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Koop geen producten in winkels die puppies verkopen, ook geen accesoires. Je helpt de broodfokkers overleven.

Koop geen tijdschriften met advertenties voor broodfokkers. Laat de redactie ook weten waarom je het niet langer wenst te kopen.

Maak mensen bewust van het probleem. Geef een spreekbeurt over broodfok. Volgende bronnen staan vrij om te gebruiken:

PPT-presentatie Broodfok. Kan best afgespeeld woren als PPS.

Brochure ABA

A4 affiche ABA

Heb je zelf ervaring met broodfokkers? Je kan ons je verhaal en eventuele foto's doorsturen naar ons meldpunt. We behandelen deze met de nodige discretie. Persoonlijke gegevens worden niet vrijgegeven aan derden, tenzij met jouw expliciete toestemming.
English Francais